Vwo-regulier


Betekenisvol leren!

 

Je gaat naar het vwo en wil graag dingen leren. Leren op jouw manier en de opgedane kennis en vaardigheden direct inzetten. Bezig zijn met het oplossen van echte problemen.

 

Vwo: regulier of Science-Technasium

 

Op het vwo kun je kiezen uit vwo-regulier (deze pagina)  en vwo-Science-Technasium (klik). Bij vwo-regulier krijg je per jaar verschillende vakken waar je (onderzoeks-) vaardigheden leert in de tijd dat bij Science-Technasium in het vak O&O de projecten plaatsvinden.

 

Vwo: Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs

 

Met een vwo diploma heb je toegang tot universiteiten en hogescholen. Je kiest later natuurlijk een studie die jij interessant vindt en waarmee je een bijdrage kunt leveren aan een betere wereld. Op het Kaj Munk word je goed voorbereid op die vervolgstudie. Je doet verschillende vakken, maar je leert ook om steeds zelfstandiger en beter te leren en je persoonlijkheid te ontwikkelen.

 

Dat begint bij nieuwsgierig te zijn. Waarom……?

Waarom verandert ons klimaat? Hoe kun je het beste algen kweken?  Hoe kun je een modewinkel het beste inrichten? Worden meisjes nu echt steeds slimmer?

Als vwo-ér leer je wat er belangrijk is om goed onderzoek te kunnen doen. Dat begint met een goede onderzoeksvraag en eindigt met een conclusie.

 

Omdat wij een WON-school zijn, kunnen we dat goed aanleren.

We doen mee met de landelijke WON-dag. In onze lessen doen we volop onderzoek, filosoferen we, werken we aan persoonlijke ontwikkeling, zetten we volop ICT in, zijn we creatief bezig en nog veel meer!

 

Klik hier om je in te schrijven voor de brugklas.