Podcastclub


Scherpe interviews, inspirerende verhalen en vernieuwende ideeën waar je brein van gaat kraken. De Kaj Munk Podcastclub is keihard aan de slag met de productie van een professionele podcastreeks. Onder de naam Access Next brengen de leerlingen onderwerpen ter sprake die leven onder middelbare scholieren. Social media en beeldvorming, relaties en seksualiteit, geen taboe blijft overeind binnen Acces Next. De productie is inmiddels in volle gang en begin volgend jaar zijn de eerste afleveringen te bekijken en te beluisteren via YouTube en Spotify.

 

Leerlingen van de Kaj Munk Podcastclub

Mauro Baas

Verslaggever

“Ik ben op het idee gekomen om mee te doen omdat ik graag kritische vragen wil leren stellen. De rol verslaggever spreekt mij daarom erg aan.”

Max de Reus

Techneut

“Ik vind techniek heel interessant en in deze rol kan ik daar meer over leren en het vervolgens direct in de praktijk toepassen.”

Kyan Bernaert

Techneut

“Ik vind technische projecten heel interessant en leuk om te doen. Daarbij weet ik er ook best veel van.”

Lis Berg

Verslaggever & PR-/Social Mediateam

“Ik vind het enorm leuk om mensen te interviewen en daarbij hun diepere mening te vinden.”

Eleni van Straten

Eindredacteur

“Ik leer graag meer over deze rol en vind het leuk om samen met de groep te leren hoe je een professionele podcast maakt.”

Emily van den Braak

Presentatrice

“Ik doe hieraan mee, omdat ik het leuk vind om te presenteren en om voor de camera te staan.”

Damini Basdew

Techneut

“Ik heb gekozen om mee te doen aan de podcast, omdat ik wil leren over techniek en hoe je een podcast maakt en publiceert.”

Chris Koehorst

Verslaggever

“Ik heb gekozen voor deze rol omdat verslag doen mij aanspreekt en ik er graag meer over wil leren.”

Ruben van der Woude

Verslaggever

“Ik ben heel nieuwsgierig naar hoe een podcast werkt. Als verslaggever ga ik op pad om interviews te doen en reportages te maken.”

Maarten Noordzij

Tafelheer

“Ik zit samen met de presentatrices aan de desks om het gesprek te voeren, extra vragen te stellen en wellicht een spelelement aan de podcast toe te voegen.”

Siem Spape

Verslaggever & PR-/Social Mediateam

“Ik ben best wel creatief en heb ook al een eigen YouTubekanaal.”

Luca Buvens

PR-/ Social Mediateam

“De reden dat ik aan de podcast meedoe is dat ik heel erg houd van de online wereld, games en omgaan met sociale media.”

Bailey Koot

Presentatrice, Eindredactrice & Social Media

“Ik doe mee aan de podcastclub, aangezien ik het leuk vind om te helpen bij nieuwe projecten binnen de school.”

Ashley Twisker

Eindredactrice

“Ik heb ervoor gekozen om mee te doen aan de podcast omdat het mij heel leerzaam en interessant lijkt en het is iets waar ik mijn passie in kwijt kan.”

Jochem Vink

Techneut

“Ik ben blij dat ik bij de Podcastclub zit omdat het mij een mooie nieuwe uitdaging biedt en het mij de kans geeft om meer met mijn passie voor productie-, licht- en videotechniek te doen.”

Joost Brandt

Coördinator

“Het is super leuk om het enthousiasme bij iedereen te zien. Mijn doel is dat de leerlingen en ikzelf veel leren en dat we een podcastreeks neerzetten waar we trots op mogen zijn.”

Annemartje Brandsma

Begeleider

“Ik zoek graag verdieping in onderwerpen en daag de leerlingen uit om hetzelfde te doen. Ik word echt blij van het enthousiasme van alle leerlingen die meedoen en ik kan niet wachten op de eerste uitzending!”

Monica Nelissen-Nauta

Techneut

“Ik help de leerlingen op technisch vlak. Ik denk mee en probeer de podcast samen met de leerlingen naar een next level te brengen.”