Leerlingenraad


Onze school heeft een leerlingenraad. Het doel van de leerlingenraad is om de belangen van de leerlingen te behartigen. Dit kan bijvoorbeeld door het geven van adviezen bij de besluiten die op school worden genomen of door het organiseren van verschillende activiteiten binnen de school. De leerlingenraad heeft een adviserende en organisatorische taak.

Maar wat heb jij, als leerling, aan de leerlingenraad? Iedereen kan wel iets bedenken dat beter kan binnen de school. Je kan deze verbeterpunten delen met de leerlingenraad door naar de inlooppauze te komen. Iedere vrijdag in de grote pauze (12.00-12.25 uur) staat de deur van kamer 253 (tussen de computerlokalen) voor jou open! Als er een goed plan is opgesteld en uitgewerkt, wordt dit doorgespeeld naar de medezeggenschapsraad en/of de schoolleiding. Op deze manier kan jouw verbeterpunt ook daadwerkelijk worden uitgevoerd.

 

Wie zitten er in de leerlingenraad?
– Guuske Kouwenhoven 5V, voorzitter
– Rosa Zuidam 5V, vice voorzitter en beheerder Instagram account
– Julia Mulder 5V, planningmeester
– Senna El Gueniari 4H, penningmeester
– Tessa van den Haak 4H, notulist
– Ida Basic 5V, aanspreekpunt docenten
– Myrthe de Graaf 6V, voorzitter jaarboek
– Pepijn de Ridder 3V
– Merlijne Reeuwijk 6V
– Marit van Teeffelen 5H
– Isabelle Haan 5H
– Naufal Boufrahi 3V

Ons mailadres is leerlingenraadkajmunk@gmail.com.

 

Leerlingenstatuut

In het leerlingenstatuut staan de rechten en plichten van de leerlingen beschreven. Klik voor meer informatie op onderstaande links.

 

Jaarplan

Wat hebben wij bereikt?

 

Dialoog leerlingenraad en schoolleiding betreft corona maatregelen