Meiden aan het roer in Young Solar Challenge 2022!

Wij zijn Anne, Hafsa, Kirsten, Isabelle, Lisa, Marit en Lisa (team: Meiden Aan Het Roer). Wij zijn allemaal leerlingen uit 5vwo en volgen het vak O&O. Met zijn allen vormen wij een gedreven team meiden die willen laten zien dat ook meiden het ver kunnen schoppen als het om techniek gaat. En dus doen wij aan het project mee van de Young Solar Challenge 2022 (YSC).

De Young Solar Challenge is een race die ons uitdaagt om onze eigen boot te bouwen, aangedreven door zonne-energie. Het bouwen van de boot vereist allemaal vaardigheden, zoals (elektro)techniek maar ook marketing. Uiteindelijk gaan we met onze boot racen tegen andere teams in de Elfstedentocht. Wij zijn erg enthousiast om mee te mogen doen en nemen de uitdaging aan!

Dit seizoen gaan wij onze uiterste best doen om de beste boot te bouwen en te laten zien dat juist meiden het ver kunnen schoppen in een technische wedstrijd. Zou u het leuk vinden om ons tijdens dit project te volgen of om ons te sponsoren om ons te helpen dit project in stand te houden? Dan zijn wij bereikbaar via onze socials en via e-mail.

E-mail: meidenaanhetroer@gmail.com

Insta: meidenaanhetroer

Facebook: meidenaanhetroer