Lesjesmiddag


Op woensdag 29 januari kun je drie lesjes meedraaien op het Kaj Munk College. Op deze manier maak je kennis met de school op een ‘normale’ lesdag.

Als je je hieronder inschrijft dan ontvang je kort na het weekend een bevestiging. Bij de start van de lesjesmiddag krijg je te horen welke drie lesjes je gaat volgen.

Ontwerpmiddag

Om het vak O&O, maar ook de vakken T&T en A&A te leren kennen, organiseren we ontwerpmiddagen. Tijdens het open huis was er gelegenheid om hiervoor in te schrijven. Als dat niet gelukt is en je wilt toch graag deelnemen aan één van de ontwerpmiddagen, dan kun je mailen naar r.vanderkaaij@kajmunk.nl of a.roelink@kajmunk.nl. Dan kijken wij op welke data er nog gelegenheid hiervoor is.

 

Masterclassmiddag

Als je vwo-advies hebt en je wilt het vwo op het Kaj Munk College vast leren kennen, dan ben je van harte welkom tijdens onze masterclassmiddag op woensdag 12 februari. Je neemt deel aan een aantal activiteiten waarbij het doen van onderzoek centraal staat. Mocht je interesse hebben in deelname aan de masterclassmiddag, dan mag je een mail sturen naar r.vanderkaaij@kajmunk.nl of a.roelink@kajmunk.nl.