Lentefeest & Mini-Lentefeest


Lentefeest

Een begrip op het Kaj Munk College en in de regio is het Kaj Munk College inmiddels al meer dan dertig jaar bekend vanwege het Lentefeest. Een theaterproductie, waar zo’n 200 leerlingen aan meedoen. Een zelfgeschreven voorstelling waarin dans, muziek en toneel een komisch en hartverwarmend verhaal vertellen. Tijdens een drietal voorstellingen in schouwburg De Meerse in Hoofddorp stijgen leerlingen boven zichzelf uit en spelen, dansen en zingen zij de sterren van de hemel. Alles, inclusief organisatie, decor en geluid- en beeldtechniek, wordt door leerlingen verzorgd. Het is een voorstelling voor en door leerlingen. Gespeeld in een volle schouwburg.

 

Het hoogtepunt van het culturele schooljaar.

 

Dé theaterproductie van onze school

 

Zie ook de galerij voor meer foto’s van de lentefeesten.

 

Mini-Lentefeest

Het Lentefeest voor de eerste klassen. Alle brugklassers werken voor of achter de schermen mee aan deze ingekorte versie van de theaterproductie. Je kunt kiezen uit toneel, dans, zang, muziek, het maken van het decor of een bijdrage leveren aan de techniek. Er is voor ieder wat wils, elk talent krijgt de kans om te stralen. In de laatste week komen al deze disciplines samen en vertellen jullie je eigen versie van dit verhaal aan jullie publiek!

 

We starten met de voorbereidingen vanaf de eerste week op school. De uiteindelijke uitvoering vindt in november plaats in de aula van school en is voor ouders en andere genodigden.

 

Het Lentefeest & Mini-Lentefeest een jaarlijks spektakel!

 

Zie ook de galerij voor meer foto’s van de mini-lentefeesten.