KMC ideeënwedstrijd

Premier Rutte riep in een persconferentie aan alle jongeren op om mee te denken over de toekomst van Nederland. En omdat wij allemaal baat hebben bij een goede toekomst organiseert de leerlingenraad een ideeënwedstrijd. Wat houdt dit in?

We vragen jullie om na te denken over hoe de school kan worden verbeterd, Hoofddorp kan worden verbeterd of zelfs heel Nederland beter georganiseerd kan worden. Grote ontdekkingen zijn altijd het gevolg van samenwerking tussen denkvermogens. Probeer daarom je idee in bijvoorbeeld je vriendengroep voor te leggen en laat anderen reageren om zo samen tot een sterk plan te komen. Wij zijn er van overtuigd dat als we onze krachten bundelen er een meesterplan kan ontstaan. Heb jij een fantastisch idee of verbeterpunt? Schroom dan niet en stuur het naar leerlingenraadkajmunk@gmail.com of stuur een dm via het Instagram account: @kajmunkcollege.

Het leukste, beste of creatiefste idee wordt uiteraard beloond met een prijs. Wil je weten wat de prijs is? Check dan vrijdag 5 juni het Instagram account van de school.

Alle inzendingen worden verzameld en beoordeeld door de leerlingenraad. De persoon met het beste idee nodigen we graag uit om dit te bepreken met onze rector. Als het idee op grotere schaal kan worden uitgevoerd, leveren we het idee bij de wethouder en de premier af.

We rekenen op jullie betrokkenheid en inzet! Jullie kunnen het!

Hartelijke groet,

De leerlingenraad