Kleinkunstavond


 

Afgelopen vrijdag, 13 november, konden leerlingen, ouders en docenten via livestream de 10e editie van de Kleinkunstavond van het Kaj Munk College bijwonen. Onder normale omstandigheden is op deze avond, die twee keer per jaar wordt gehouden, publiek van harte welkom. Dit jaar is het ons gelukt om toch iets van deze schoonheid te delen door de voorstelling te streamen. Door middel van deze link komt u bij de gehele videoregistratie om de voorstelling nogmaals te beleven.

 

De Kleinkunstavond is ontstaan uit de behoefte om leerlingen een podium te bieden waar zij kunnen laten zien waar zij goed in zijn. Het gaat hier om muziek, dans, toneel, cabaret, poëzie of een mooi verhaal. Zo kan de toeschouwer een glimp opvangen van een andere wereld die naast de school voor leerlingen van betekenis is. Voor de deelnemers kan dit een eerste voorzichtige stap zijn om iets van hun eigen talenten te laten zien. Het publiek kan genieten, geeft de artiest een warme ontvangst en raakt geïnspireerd om misschien zelf hier ook iets mee te doen.

Als school willen we kunst de ruimte bieden. We willen trots kunnen zijn op wat leerlingen op een podium met anderen delen. Docenten spelen hierin op de achtergrond een begeleidende rol, hoewel ook zij wel eens de verleiding van het optreden niet kunnen weerstaan.

 

Wij wensen u alvast veel plezier bij het (her)beleven van deze editie van de Kleinkunstavond!!

 

Zie ook de galerij voor meer films van de kleinkunstavonden.