Kerstactie Kaj Munk College: Steun Dierenopvang Haarlemmermeer

Zoals gebruikelijk zullen de leerlingen van het Kaj Munk College ook dit jaar geld inzamelen voor een goed doel. Wij steunen Dierenopvang Haarlemmermeer. Deze organisatie valt onder de Dierenbescherming en bestaat uit medewerkers en vrijwilligers die zich dag en nacht inzetten voor dieren. Een van onze leerlingen nam een interview af bij een werkneemster van deze organisatie. Kijkt u even mee: https://www.youtube.com/watch?v=NaCY888nh-8

Ook uw bijdrage voor deze actie is van harte welkom! Dat kan door middel van de QR-code of het overmaken van een bedrag naar Dierenopvang Haarlemmermeer. De mensen die hier werken zullen met dit geld enorm blij zijn!

Lukt het niet met de QR-code? Overmaken kan ook: NL69 RABO 030149329 o.v.v. kerstactie Kaj Munk.

Om de Kerstactie compleet te maken kunt u alvast het volgende in uw agenda zetten:

Op dinsdag 20 december zal er ’s avonds op school een speciale Kerstvoorstelling voor ouders zijn. Leerlingen hebben een mooi programma gemaakt en dat mag u uiteraard niet missen! Aanvang 19.30 uur. Hiervoor ontvangt u nog een uitnodiging.

Op woensdag 21 december bent u van harte welkom op onze Kerstmarkt. Deze is voornamelijk door leerlingen van de Onderbouw verzorgd en opent om 18.00 uur. Er is van alles te koop, maar u kunt er ook een hapje eten. Ook hier wordt u nog speciaal voor uitgenodigd.