Kaj Munk Wintergasten (informatieavond) 2021

Begin januari is ook op het Kaj Munk College de werving van nieuwe leerlingen van start gegaan. Vanzelfsprekend zijn we door de huidige richtlijnen genoodzaakt dit allemaal online te doen.

We willen graag met u delen wat we hebben gedaan als online alternatief van onze informatieavond. De avond waarop geïnteresseerde ouders, aanstaande brugklasleerlingen en overige geïnteresseerden via een livestream de informatieavonden van het Kaj Munk konden bijwonen.

Er is een uitzending van Kaj Munk Wintergasten gemaakt. De presentatie was in handen van Jacco van der Weijden en Roland van der Kaaij (teamleiders). Zij hebben diverse vakdocenten geïnterviewd en bijbehorende filmpjes laten zien om een beeld te geven van de school. De kijker kon live vragen stellen via de chat.

Met grote trots kunnen we vertellen welke rol leerlingen hebben gespeeld tijdens deze uitzending van Kaj Munk Wintergasten. Leerlingen hebben de regie en het camerawerk voor hun rekening genomen. De uitzending zag er zo professioneel uit dankzij deze leerlingen.

Mocht u interesse hebben in de uitzending van Kaj Munk Wintergasten,  via deze link is deze alsnog te bekijken.