Jan Olij 19-10-1940 – 14-11-2020

Op zaterdag 14 november 2020 is onze lieve collega Jan Olij overleden.  Jan Olij heeft na zijn pensioen een kleine veertien jaar op onze school gewerkt en was als facilitair medewerker een boegbeeld van het Kaj Munk College. Hij was een gastheer bij uitstek, gaf elke dag een gouden randje door zijn onverwoestbare goede humeur en had voor iedereen een vriendelijk woord.

Op vrijdag 18 september 2020 hebben wij als collega’s samen met Jan zijn leven gevierd, toen hij vernomen had dat hij vanwege zijn gezondheid veel eerder dan hij zelf had gewild afscheid moest nemen van, zoals hijzelf zei,  de mooiste baan op de leukste school.

Wij zijn heel verdrietig dat onze Jan er nu niet meer is, maar ook innig dankbaar dat hij omringd door zijn geliefde gezin rustig is ingeslapen en dat hij zoveel jaren voor iedere medewerker, leerling en gast van het Kaj Munk College de zon heeft laten schijnen.

Lieve bijzondere Jan, je blijft voor altijd in ons hart!

Wij wensen zijn vrouw Judy, zijn kinderen Penny en Mark, zijn kleinkinderen en eerste achterkleinkind en al zijn dierbare familieleden en vrienden heel veel sterkte toe met het dragen van dit verlies.