Voor elk wat wils

Informatie brugklassen


Op het Kaj Munk College kun je je inschrijven voor de volgende studierichtingen:

 

 

Zoals je ziet hebben we op het Kaj Munk College zogenoemde dakpanklassen. Dit betekent dat je op het hoogst genoemde niveau lessen volgt, maar de toetsen beoordeeld worden passend bij het lagere niveau. Leerlingen met mavo of havo/mavo advies plaatsen we in een havo/mavo-brugklas. Heb je een havo-advies of vwo/havo-advies, dan plaatsen we in een vwo/havo-brugklas. Aan het eind van het brugklasjaar wordt bepaald naar welk niveau je doorstroomt in de tweede klas.

Vind je het leuk om te onderzoeken? Ben je vaak nieuwsgierig hoe iets in elkaar zit? Lijkt het je leuk oplossingen te bedenken voor ‘echte’ problemen van bedrijven? En heb je het lef om samen met je groepje out-of-the-box te denken? Dan is onze bètastroom echt iets voor jou. Dan kun je je inschrijven voor Science-Technasium (vwo), Technasium (vwo/havo) of Bètadesign (havo/mavo).

 

Voor de toelating is het advies van de basisschool leidend. Wij nemen leerlingen aan waarvan de leerkracht van groep 8 minimaal het advies vmbo-tl heeft gegeven.

 

Vragen

Wij hopen je voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op:

023 561 61 98

info@kajmunk.nl