Extra informatiemiddag Kaj Munk College


Beste leerling,

Helaas zijn alle tijden voor een bezoek aan onze school voor de extra informatiemiddag vol, maar u kunt nog wel contact opnemen door een mail te sturen naar b.bakkum@kajmunk.nl om te informeren of er misschien toch nog ergens een plekje is vrijgekomen.

 

Bij deze informeren we jullie over een extra informatiemiddag op het Kaj Munk College op woensdagmiddag 9 februari. Na de persconferentie gisteravond zijn de regels met betrekking tot volwassenen in de school namelijk aangescherpt, maar is er wel meer ruimte ontstaan voor kennismakingsactiviteiten voor leerlingen uit groep 8.

 

Dit zijn de huidige randvoorwaarden van de overheid:

• Er komen in principe geen volwassenen in de school. Een aspirant-leerling (dus alleen groep 8) bezoekt zelfstandig de activiteit. In zeer uitzonderijke gevallen, bijvoorbeeld als er sprake is van een ondersteuningsprofiel, mag er 1 volwassene aanwezig zijn bij de kennismakingsactiviteit. Mocht dit het geval zijn, stuur dan even een mail naar b.bakkum@kajmunk.nl

• Er wordt geadviseerd om waar mogelijk het aantal contactmomenten te beperken tijdens deze activiteit, door te werken met individuele inschrijvingen of een tijdslot en geen catering te verzorgen. Bij kleinschalige activiteiten mogen we groepjes vormen per basisschoolklas. Om te voorkomen dat het aantal aanwezigen in de school te groot is, wordt geadviseerd om de activiteit te organiseren op een moment dat reguliere leerlingen niet aanwezig zijn.

 

Het Kaj Munk College gaat op basis van deze richtlijnen op woensdagmiddag 9 februari vanaf 13.00 uur rondleidingen organiseren, uiteraard zijn er dan geen reguliere leerlingen meer in de school. Aangezien we groepjes leerlingen uit dezelfde groep 8 van de basisschool tegelijkertijd mogen ontvangen, gaan wij in een tijdslot rondleidingen geven in groepjes van bij voorkeur 4-5 leerlingen per basisschoolklas. Voor groep 7 leerlingen gaan wij proberen om in een later stadium een kennismakingsactiviteit organiseren.

 

Vanaf 15.30 uur zal de inschrijfmodule hieronder zichtbaar zijn waar leerlingen uit dezelfde groep 8 zich in groepjes kunnen inschrijven voor een rondleiding op een specifiek tijdslot.

 

We zien er erg naar uit om jullie op woensdagmiddag 9 februari te ontvangen!