Corona update

Update coronanieuws, vakantie en start schooljaar: 9-7-2021

Beste leerlingen, beste ouders,

Hoera, de vakantie is begonnen voor bijna alle leerlingen en collega’s. Wij wensen iedereen een welverdiende, ontspannen en coronavrije vakantie toe.  Op donderdag 15 juli zullen we onze laatste diploma-uitreiking hebben, voor de leerlingen die nu (nog) niet geslaagd zijn en/of vanwege quarantaine hun diploma nog niet in ontvangst hebben kunnen nemen. De school is vanaf 16 juli gesloten.

Op dinsdag 24 augustus ontvangen we alle leerlingen weer in onze school, waarbij het coronaprotocol van kracht blijft, evenals het gebruik van de zelftesten, zie ook poster over zelftesten en extra informatie voor de ouders over zelftesten. Via deze link vind je belangrijke informatie van de GGD met betrekking tot ‘examenfeestjes en straks weer terug naar school’.

Op uiterlijk vrijdag 20 augustus ontvangen alle leerlingen nadere informatie over de start van het schooljaar 2021-2022.  Mocht er in de vakantie onverhoopt iets voorvallen, waarvan het absoluut noodzakelijk is dat de school op de hoogte is, dan kunt u mailen naar E.dekker@kajmunk.nl.

Wanneer, hoe en waar je je kunt laten testen op Covid-19 in de Haarlemmermeer, lees je hier.

Als school blijven wij de officiële berichtgeving nauwlettend volgen. Onze bronnen zijn de website van de RIVM (RijksInstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.