Corona update

Update coronanieuws: 12-05-2021

Beste leerlingen, beste ouders,

Hopelijk hebben jullie een fijne ontspannen meivakantie gehad en zijn jullie opgeladen voor alweer de laatste weken van dit bijzondere schooljaar. In de week van 17 mei ontvangen jullie gedetailleerde informatie hoe de laatste weken er precies gaan uitzien. De lessen zullen we  blijven geven in A&B-groepen tot aan de zomervakantie, tenzij op 25 mei het groene licht komt dat leerlingen onderling niet langer 1,5 meter afstand hoeven te houden. Begin juni willen we graag samen met jullie (digitaal)  brainstormen en klankborden over het Nationaal Programma Onderwijs, hierover ontvangen jullie binnenkort meer informatie.

Op 17 mei start het Centraal Examen. Beste examenkandidaten, we zijn nu al supertrots op jullie en wensen jullie ook langs deze weg heel veel succes toe.

Voor alle coronamaatregelen verwijzen we graag nog een keer naar ons coronaprotocol en ons schrijven van 1 maart en 16 april om zo samen met elkaar coronabesmettingen op school zo veel mogelijk te voorkomen.

Mocht je als leerling onverhoopt positief getest worden, dan vragen wij je dit door te geven via ziekmelding.  Wanneer, hoe en waar je je kunt laten testen op Covid-19 in de Haarlemmermeer, lees je hier.

Als school blijven wij de officiële berichtgeving nauwlettend volgen. Onze bronnen zijn de website van de RIVM (RijksInstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.