Brugklaskamp 1HM ’22-’23

Aan het begin van elk schooljaar gaan eersteklassers samen drie dagen met elkaar op pad. Tijdens deze dagen leert de groep elkaar beter kennen en worden er uitdagende activiteiten georganiseerd. Grenzen worden verlegd, de hersens worden gekraakt en er wordt flink lol getrapt! Na de activiteitendagen zijn nieuwe vriendschappen gesloten en kan het schooljaar écht beginnen.

Woensdag 14 september 2022

“We zijn vandaag met de vier 1HM brugklassen vertrokken op de fiets richting Klimpark21. De leerlingen hebben daar lekker kunnen klimmen en boogschieten. Vanuit Klimpark21 zijn we vertrokken naar Ter Aar, waar we ongeveer binnen twee uur aangekomen waren. Eenmaal op ons verblijf hebben alle kinderen hun kamer ingericht en pizza gegeten. Na het eten waren we nog op de fiets gaan bowlen in Alphen aan den Rijn en werd het langzaam bedtijd.”

Donderdag 15 september 2022

‘s Ochtends zijn we naar de stad gegaan en hebben de leerlingen het ruilspel gedaan. Ze namen iets mee van thuis, hebben geprobeerd hun ding te ruilen met mensen op straat en wilden zo stap voor stap iets moois krijgen. Sommige leerlingen waren succesvol met games voor de Playstation, broodjes van Kippie of een leuk telefoonhoesje, anderen hadden minder geluk met één oude schoen. In de middag hebben ze een online Escape Room gedaan en was er tijd om lekker buiten te spelen. Ze hebben gevoetbald, gebasketbald en sommige leerlingen zijn in het water gesprongen. ‘s Avonds kwam de snackkar en heeft iedereen een patatje met een snack kunnen afhalen. Later op de avond was er een spelletjesavond georganiseerd.

 

Klik hier voor de foto’s van dit kamp (i.v.m. de privacy wetgeving zijn leerlingen niet met het gezicht in beeld gebracht).