Brugklaskamp 1B ’22-’23

Aan het begin van elk schooljaar gaan eersteklassers samen drie dagen met elkaar op pad. Tijdens deze dagen leert de groep elkaar beter kennen en worden er uitdagende activiteiten georganiseerd. Grenzen worden verlegd, de hersens worden gekraakt en er wordt flink lol getrapt! Na de activiteitendagen zijn nieuwe vriendschappen gesloten en kan het schooljaar écht beginnen.

Woensdag 14 september 2022

Vanuit het inmiddels zonnige Zevenaar even een kort berichtje. Gisteren kwamen we in de regen aan maar dat mocht de pret niet drukken. Iedereen had er onwijs veel zin in en na een broodje knakworst kon er begonnen worden aan het programma. Van highlandgames tot archery attack en boogschieten. Er werd wat afgeschoten! Daarna gingen we gezellig onze zelfgemaakte pizza’s bakken in een echte houtoven. ‘S avonds hebben we het beroemde fort Boyard spel gespeeld waarbij 1B1 had gewonnen.

Donderdag 15 september 2022

Vanochtend stond het bakstenen bakken op het programma. En na een lekker broodje gezond gingen we gezellig vlotten bouwen en uiteraard ook testen! Vanavond gaat het vuur nog even aan want dan gaan we bbq’en en liedjes zingen om het kampvuur. Lieve groet van 1B!

Klik hier voor de foto’s van dit kamp (i.v.m. de privacy wetgeving zijn leerlingen niet met het gezicht in beeld gebracht).