Bestuur IRIS


logo-stichting-IRISHet Kaj Munk College is onderdeel van IRIS, stichting voor christelijk voortgezet onderwijs. IRIS is een professionele, actieve stichting voor christelijk voortgezet onderwijs in de regio’s Haarlem, Haarlemmermeer en Amstelland-Meerlanden. Aangesloten bij IRIS zijn Eerste Christelijk Lyceum (Haarlem), Haemstede-Barger Mavo (Heemstede), Herbert Vissers College (Nieuw-Vennep), Kaj Munk College (Hoofddorp), Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp (Hoofddorp), RKSG Thamen (Uithoorn) en International School Haarlem (Haarlem). Samen verzorgen deze zeven scholen het onderwijs voor ruim 7000 leerlingen.

 

Het bestuur

IRIS kent een eenhoofdig College van Bestuur en een Raad van Toezicht. Het College van Bestuur geeft leiding aan de organisatie en wordt daarbij ondersteund door een kleine staf. De schoolleiders vormen samen met de bestuurder het managementteam van IRIS. Het bestuursbureau is gevestigd in Heemstede.

 

Statement inzake privacy

Het bestuur verwerkt van al zijn leerlingen persoonsgegevens, vindt een goede omgang met persoonsgegevens van groot belang en is zich bewust van de Privacy toelichting. Het bestuur  is verantwoordelijk voor het zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens. In deze privacy toelichting leggen wij graag uit hoe wij met de persoonsgegevens van uw kind omgaan.

 

Het leren van morgen

Elke IRIS-school heeft een eigen identiteit en een uniek profiel. Op bestuursniveau bundelen zij gezamenlijk hun krachten. Veiligheid, invloed, aandacht en kwaliteit zijn leidende begrippen die ten grondslag liggen aan de ambities die IRIS voor de toekomst heeft geformuleerd. In haar toekomstvisie ‘Het leren van morgen’ vormen Schoolklimaat, Talent & Bekwaamheid, Leren en Ontmoeten de onderwerpen waar IRIS en haar scholen zich de komende jaren op zullen gaan richten.
IRIS en haar scholen staan open naar de omgeving en stimuleert de betrokkenheid van leerlingen, ouders en andere belanghebbenden.
‘Het leren van morgen’ op te vragen via secretariaat@iris-cvo.nl.

 

Visie van IRIS

Leerlingen en docenten worden steeds meer partner in wat ze leren en hoe ze dat doen om zo niet alleen het beste in zichzelf, maar ook in elkaar naar boven te halen. IRIS staat voor ‘Het leren van morgen’.
Meer informatie over IRIS is te vinden op www.iris-cvo.nl.