Science

Science projectavond

Bericht geplaatst op: 13-11-2016

Nieuws, Schooljaar '16/'17, Science

De science avond was echt heel leuk, we hebben veel gelachen en hard gewerkt om de websites te bouwen. Eerst gingen we verzamelen in de onderbouw aula en vervolgens hebben we onze ouders opgehaald voor de presentaties. Toen we klaar waren met de presentaties zijn we naar de computerlokalen gegaan, daar hebben we eerst de ouders uitgelegd hoe je een website maakt en we hebben ze wat basis onderdelen laten maken, zoals achtergronden invoegen, lettertypes groter maken en plaatjes invoegen. Daarna hebben we onze websites gepresenteerd, dan konden de ouders rondlopen en om de beurt naar de websites kijken. Even later mochten de ouders stemmen en daar kwam één echte winnaar uit met de mooiste website. Toen zijn we weer naar de onderbouw aula gegaan met de ouders en kinderen en werden de winnaars bekend gemaakt. De 3e plaats was voor Guuske, de 2e plaats voor Zakaria en de winnaar met de mooiste website was Joost Haasken. Het was een prachtige avond om nooit meer te vergeten.

Als je wilt weten hoe deze avond er verder uitzag, klik dan hier.

Geschreven door Rosa Zuidam uit klas 1S1