Kunst Media Cultuur

Kleinkunstavond 12 april

Bericht geplaatst op: 6-4-2017

Kunstmediacultuur, Nieuws, Schooljaar '16/'17

Na de editie in november 2016 en de kerstviering is het weer tijd voor de volgende editie van de Kleinkunstavond. Een voorstelling vol zang, muziek, dicht, stand-up en dans.

Deze meer intieme setting maakt het mogelijk om een andere kant van onze leerlingen te zien, op het gebied van Kunst, Media & Cultuur. We kunnen dan ook niet meer om de Kleinkunstavond heen, als showcase-moment van onze leerlingen, naast bijvoorbeeld het Lentefeest en het mini-Lentefeest.

Leerlingen uit alle lagen van onze school zullen hun bijdrage laten zien, horen en beleven. Kom daarom vooral langs om te zien wat het Kaj Munk College in huis heeft. Het belooft een bijzondere avond te worden. Er hebben zich niet eerder zoveel deelnemers ingeschreven en we mogen met trots zeggen dat het de moeite waard zal zijn.

Wanneer: woensdag 12 april 2017
Tijd: aanvang 19:30 uur (inloop 19:15 uur)
Waar: onderbouwaula Kaj Munk College

Graag tot woensdag a.s.!

Klik hier om de poster groter weer te geven.