Welkom

Informatieavonden:
- woensdag 8 januari '20 van 19.30 - 21.00 uur
- donderdag 9 januari '20 van 19.30 - 21.00 uur
Vanaf 19.00 uur staat de koffie/thee klaar.

mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Technasium Top Award

Bericht geplaatst op: 17-4-2019

Nieuws


Afgelopen donderdag 11 april zijn Bernt, Elijah, Lisa en Max van 3T2 met hun project 'Green Wall' door de vakjury unaniem verkozen tot winnaar van het minisymposium Technasium Top Award. In opdracht van OTIB, het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatie Bedrijf, hebben deze leerlingen een overtuigend plan gemaakt om onze school Van Gas Los te krijgen.

De 'Green Wall' overtuigde niet alleen door een gedegen onderbouwing met cijfers en berekeningen maar ook door de uitstraling van deze groene school en de energieke bewustwording van dit plan bij leerlingen en docenten. Van de 10 strijdende teams van het Sint Michael College uit Zaandam, het Metis Montessori Lyceum uit Amsterdam, het Ichtus Lyceum uit Driehuis en ons eigen Kaj Munk College bleek de Green Wall onaantastbaar in zijn kwaliteit. Dit plan is dan ook terecht uitgeroepen tot winnaar en is daarmee direct gepromoveerd naar de landelijke finale van de Technasium Top Award die op 16 mei wordt gehouden in Rijswijk.

Green Wall, gefeliciteerd met dit prachtig resultaat en succes met de voorbereidingen voor deze ultieme eindpresentatie in Rijswijk.

Terug