Welkom

Informatieavonden:
- woensdag 8 januari '20 van 19.30 - 21.00 uur
- donderdag 9 januari '20 van 19.30 - 21.00 uur
Vanaf 19.00 uur staat de koffie/thee klaar.

mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Jort Stelling

Bericht geplaatst op: 28-2-2019

Nieuws, Toptalenten


Doordat ik een sportlicentie heb gekregen op school heb ik de vrijdag voor de vakantie vrij gekregen om af te reizen naar Italië voor een week trainen in de sneeuw!
Vol enthousiasme gingen we naar Val di Solé, Madonna di Campiglio in Italië. Een lange reis van 1200 km, maar wel een hele week kunnen trainen in de sneeuw!!
We zaten in een mooi hotel op de berg (2000 meter hoogte) aan de piste. 'S morgens ontbijten en daarna meteen de piste op. We hebben 8 dagen kunnen trainen voor de slalom en het was fantastisch weer. Elke dag volop zon en ondanks het warme weer was de kwaliteit van de sneeuw prima. We hebben een aantal keren een slalom uitgezet en veel geoefend. Op naar het NK op 17 maart in Oss!

Groetjes Jort Stelling.
Terug