Welkom


mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Trailer Lentefeest 2019

Bericht geplaatst op: 18-2-2019Lentefeest 2019! Als een hechte vriendengroep van 65+ hun clubhuis dreigt te verliezen aan een arrogante studentenvereniging komen ze in opstand. Maar de strijd om een eigen plek wordt hard en niet altijd eerlijk gestreden. Een flinke ruzie eindigt in een dans battle, bij verlies wordt laxeermiddel ingezet en zelfs een simpel potje tafeltennis wordt een strijd om leven en dood...

 

De spanning loopt hoog op, maar als twee vechten om een been loopt een derde er dan mee heen?

 

Koop nu je kaartjes voor deze knotsgekke, absurde en een tikje hysterische voorstelling.Poster door: Max de Groot
Video door: Bram Koene en Tim de Groot


Terug