Welkom


mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Get It !?

Bericht geplaatst op: 5-2-2019In dit innovatieve participatieproject worden de jongeren van het Kaj Munk College meegenomen in de wereld van danstheater. Zij ontmoeten een choreografe, vier professionele dansers, een scenograaf, een marketingexpert en een theatertechnicus met wie zij de voorstelling GET IT?! zullen creëren.

Vijf weken lang wordt er aan de voorstelling gewerkt. Van begin af aan inspireren jongeren en professionals elkaar en creëren samen de choreografie, het toneelbeeld, het lichtplan en de kostuums.

GET IT?! is op 12 februari 2018 in Theater De Meerse te zien voor alle CKV leerlingen van het Kaj Munk College.
Terug