Welkom groep 8

Zit je in groep 8 en denk je erover om naar het Kaj Munk College te gaan? Klik dan hier voor meer informatie!

mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Sciencedag

Bericht geplaatst op: 20-10-2017

Nieuws, Science


Met ontzettend veel plezier kijken we terug op een geslaagde sciencedag. Leerlingen van laag 1, 2 en 3 speelden in teams met elkaar en tegen elkaar verschillende spellen en konden zo punten verdienen. Wat onwennig begonnen ze aan het eerste spel in een groep waar niet iedereen elkaar kende, maar in een mum van tijd hadden bijna alle groepen een echte "teamspirit" ontwikkeld. De sfeer was geweldig, het ging er soms fanatiek aan toe en er was ook heel veel lol. Wat ons betreft een topdag en een leuke laatste activiteit voordat de herfstvakantie kan beginnen.

Klik hier voor een paar foto's van deze dag.

Terug