Welkom groep 8

Zit je in groep 8 en denk je erover om naar het Kaj Munk College te gaan? Klik dan hier voor meer informatie!

mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Bijlesmarkt is weer beschikbaar

Bericht geplaatst op: 17-10-2017Bijlesmarkt van het Kajmunk!!

· De bijlesmarkt is weer beschikbaar. Er is al vraag naar!!

· De bijlesmarkt is te benaderen via de website - Ons onderwijs - Ondersteuning.

· De rechtstreekse link is - https://apps.kajmunk.nl/mathete/

· Leerlingen loggen in met hun schoolgegevens – voornaam.achternaam@leerling.kajmunk.nl


1. Bijles geven
Zodra een leerling zich aanmeldt om bijlessen te geven krijgt de vakdocent en mentor van deze leerling een mail. De vakdocent keurt de aanvraag dan goed of af. De vakdocent weet immers of een leerling in staat is bijlessen te geven. Wil je alsjeblieft dit type mail snel te beantwoorden.
Opgeven om bijlessen te geven kan alleen via de site.

2. Bijles krijgen
Zodra een bijlesgever is goedgekeurd om bijlessen te geven wordt dit zichtbaar op de site. Bij het vak komt het aantal bijlesgevers dat beschikbaar is. Pas dàn kan een bijleskrijger zich inschrijven om bijlessen te krijgen. Els van der Zande koppelt gever en krijger (let daarbij uiteraard op niveau van krijger en gever) en zowel de mentor als de vakdocent worden (via de mail) hierover geïnformeerd.
Opgeven voor bijles krijgen kan alleen via de site.

Terug